Politika zasebnosti in piškotki

Spoštujemo vašo zasebnost in v skladu s predpisi (Zakon o varstvu osebnih podatkov ZVOP-2, Ur. l. RS št. 94/07 in GDPR) na spletni strani www.poslikavaskano.si izvajamo vse aktivnosti za zaščito in etično ravnanje z vašimi osebnimi podatki, kot je zapisano v nadaljevanju.

O nas

Lastnik in upravljavec spletne strani www.poslikavaskano.si je podjetje Interus, Yulia Shmidt s.p. Vaše osebne podatke obdelujem v skladu z veljavno zakonodajo, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Z ustreznimi ukrepi zavarovanja skrbim, da do osebnih podatkov ne dostopajo nepooblaščene osebe, ohranjam njihovo zaupnost in celovitost ter preprečujem njihovo izgubo oziroma nenamerno uničenje ves čas obdelave.

Kaj so osebni podatki.

Osebni podatki so informacije, ki vas neposredno ali posredno identificirajo kot posameznika, pri čemer «posredno» pomeni v kombinaciji z drugimi informacijami, npr. z vašim imenom, poštnim naslovom, e-poštnim naslovom in telefonsko številko ali posebno identifikacijsko oznako

Obiskovalec ali uporabnik spletne strani www.poslikavaskano.si je vsaka oseba, ki obišče omenjeno spletno stran.

Nameni obdelave in podlage za obdelavo podatkov

Ko naročujete kakšen izdelek, se prijavite na delavnico, ali pa si naročiti na individualni termin poslikave s kano, nam zaupate svoje podatke (odvisno od naročila to so: ime, naslov, e-poštni naslov in telefon), ki omogočajo morebitno nadaljnjo komunikacijo in opravljenje naročene storitve.

Na podlagi privolitev posameznika bomo vaše osebne podatke uporabili v spodaj opisane namene in v skladu z vašim soglasjem. Zbira samo toliko osebnih podatkov in samo tiste osebne podatke, ki so potrebni za izpolnitev določenega namena, in sicer:

  • posredovanje elektronskih obvestil, novic, ipd.,
  • vodenje evidence o udeležencih naših dogodkov (delavnica, tečaj, predstavitev itd) za nadaljno komunikacijo in posredovanja gradiva,
  • vodenje evidence o poslikavah zaradi sodelovanja v programu lojalnosti (popuste na količino)
  • sodelovanje v nagradnih igrah,
  • nakup naročenih storitev

S kakšnim namenom zbiramo osebne podatke

Namen zbiranja podatkov na spletni strani www.poslikavaskano.si je poslovne oz. edukativne narave.

V primeru, da vstopite v stik z nami z namenom sodelovanja (prijava na delavnico, naročilo storitev itd), se strinjate, da z namenom nadaljnje komunikacije vaše osebne podatke hranimo v naši bazi, na podlagi legitimnega interesa. V tem primeru obdelujemo in hranimo vaše podatke z namenom nadaljnjega sodelovanja in neposrednega trženja. Komunikacija v tem primeru je individualna, kar pomeni, da niste avtomatično uvrščeni na nobeno e-poštno listo (razen če se nanjo posebej naročite).

Z obveščanja o dogodkih ali novih storitvah se lahko kadarkoli odjavite. To storite tako, da nam pošljete zahtevo za prenehanje dobivanja katerih koli obvestil (po e-mail, sms itd).

Rok hrambe osebnih podatkov

Posredovani osebni podatki se bodo shranjevali in uporabljali le toliko časa, dokler bo to potrebno za dosego namena, zaradi katerega so bili obdelovani. Po izpolnitvi namena obdelave bomo vaše osebne podatke izbrisali oz. blokirali dostop do njih.

Lahko tudi zahtevate, da vaše osebne podatke prenehamo uporabljati za namene neposrednega trženja.

Kako varujemo vaše osebne podatke

Vedno posredujemo zgolj vsebine in informacije. Nikoli ne zahtevamo številke kreditnih kartic ali drugih podatkov, ki bi lahko bili zlorabljeni s strani spletnih kriminalcev. Spletna stran www.poslikavaskano.si gostuje na varnem spletnem strežniku in je podvržena rednim varnostnim pregledom.

Vaše osebne podatke uporabljamo izključno za zgoraj opisane namene in jih ne tržimo ali posredujemo tretjim osebam, razen partnerjem, ki nam pomagajo vzdrževati spletno stran in ki so zavezani varovati osebne podatke pod istimi pogoji kot to velja za Interus, Yulia Shmidt s.p.

V izjemnih primerih lahko vaše osebne podatke, v skladu z zakonom, posredujemo državnim in varnostnim organom, v kolikor bi ti podali uradno zahtevo za posredovanje osebnih podatkov.

Piškotki

Ko prvič obiščete našo spletno stran, vas prosimo za dovoljenje za namestitev piškotkov, ki omogočajo normalno delovanje strani www.poslikavaskano.si.

Dovoljenje lahko tudi zavrnete ali pa izklopite vse piškotke v vašem spletnem brskalniku. V tem primeru se lahko zgodi, da bo vaša izkušnja na spletni strani www.poslikavaskano.si delno okrnjena.

Piškotke uporabljamo za analizo obiska spletne strani www.poslikavaskano.si na podlagi agregiranih statističnih podatkov in vedenjske analize (spletna analitika). Ti podatki so anonimizirani in ne vsebujejo vaših osebnih podatkov. Obdelujemo jih s spletnimi orodji zunanjih ponudnikov (Google analytics).

Povezave na spletne strani tretjih oseb

Spletne vsebine na strani www.poslikavaskano.si lahko vsebujejo povezavo na spletne strani tretjih ponudnikov, ki imajo svojo varnostno politiko. Interus, Yulia Shmidt s.p. na te politike nima vpliva in ne jamči za delovanje, varnost in aktivnosti na spletnih straneh tako povezanih ponudnikov.

Kontakt

V kolikor želite dodatna pojasnila v zvezi s politiko varovanja osebnih podatkov, nam lahko pišete info@interus.si

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po strani soglašate z njihovo uporabo.